Slagterprisen 2012
Gå til forsiden
Se kurvens indhold

Sprængt oksebryst

Klik på billedet for at forstørre det
« 1 af » Klik her for at forstørre billedet
Ca. 1 kg sprængt oksebryst
Pris: DKK 150,00
Ca. 1½ kg sprængt oksebryst
Pris: DKK 225,00
Ca. 2 kg sprængt oksebryst
Pris: DKK 300,00
Ca. 3 kg sprængt oksebryst
Pris: DKK 450,00
Alle priser er anført inkl. moms
Pris pr. kilo: 150,00 DKK
Beskrivende tekst om
Sprængt oksebryst
Oksebrystet er helt uden ben, det er lagesaltet i en mild saltlage i 2 døgn. Brystet kommes i kogende vand (eventuelt med en gulerod, en porre, et løg, persille og lidt timian) og simrer i 2½ time- det er vigtigt at vandet kun lige koger! Lad gerne kødet trække i kogevandet
ca ½ time efter der er slukket for gryden. Spises med kogte kartofler,dampede grøntsager og peberrodssauce.
Relaterede produkter til
Sprængt oksebryst
Peberrodssauce
Peberrodssauce
Se vores åbningstider
Læs vores Historie
Mød os på Facebook
Se kontrolrapport for vores slagterbutik
Se kontrolrapport for vores stand i Tervehallerne
Se kontrolrapport for vores produktionslokaler